Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

December 2012

19

december
2012

Programma Eurosonic Noorderslag volledig

Het programma van Eurosonic Noorderslag 2013 is rond. De timetables voor zowel festival als de conferentie kunnen online worden bekeken.

Laatste toevoegingen festivalprogramma
Met Rats on Rafts en de hieronder genoemde acts op het Energy Stage is het festivalprogramma van Eurosonic Noorderslag compleet. Bekijk de timetable hier.

Energy Stage (hosted by GasTerra)
Het Energy Stage is een gratis toegankelijk onderdeel van Eurosonic en bevindt zich op het festivalcentrum op het Ebbingekwartier. Het podium wordt gesponsord door GasTerra, dat onder de titel “Energizing local talent” talentvolle lokale acts ondersteunt. De line-up van het Energy Stage is:
A Silent Express, Anthony’s Putch, Audio Adam, Avery Plains, Awkward I, Dame Flux, Eisenhower, Elle Alpha, Florian Wolff, Harm’s Fork, Inge van Calkar, Krause, Mr Richard, Sofie LeTitre, Sprokkelhout, The Marble Hearts, The Monroes, Tommy Ebben & The Smalltown Villains, Town of Saints en When We Are Wild.

Conferentieprogramma ook compleet
Tijdens de Eurosonic Noorderslag conferentie komen in vier dagen de laatste ontwikkelingen in de (inter)nationale popsector aan de orde. Bekijk de timetable hier.

Eurosonic Noorderslag
Eurosonic Noorderslag, the European Music Conference and Showcase Festival, vindt van 9 tot en met 12 januari 2013 plaats in Groningen. Overdag vindt een conferentie plaats voor internationale muziekprofessionals. ’s Avonds krijgt nieuw talent hier de kans om zich aan een publiek van professionals en muziekliefhebbers te presenteren. Eurosonic is de etalage voor de meest actuele en veelbelovende Europese (en Nederlandse) acts en speelt zich af van 9 tot en met 11 januari in de Groningse binnenstad. Noorderslag is graadmeter voor Nederlandse muziek en vindt plaats op zaterdag 12 januari 2013 in De Oosterpoort in Groningen.

Informatie over de genoemde acts en Eurosonic Noorderslag is te vinden op de website van Eurosonic Noorderslag: www.eurosonic-noorderslag.nl.