Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

November 2013

21

november
2013

Ray Cokes Revue, Barbershop Schorem en European Festival Awards in het conferentieprogramma

De Eurosonic Noorderslag conferentie gaat om het creëren van een ervaring. Aan de ene kant zal het programma in achtergrondinformatie en discussie voorzien. Aan de andere kant zullen lichtere onderwerpen de revue passeren. Verder krijgen de conferentiebezoekers de kans om te relaxen en plezier te maken.

Ray Cokes Revue

Cokes komt met twee showcases vol muzikale gasten. In vorige shows verwelkomde hij onder andere Triggerfinger, Dope D.O.D., Go Back To The Zoo en andere Europese acts. Ray verkoopt, koopt en presenteert al 30 jaar muziek. Hij begon zijn carrière begin jaren ’80 in België met de allereerste dagelijkse videoclipshow en ging door met het voorgoed veranderen van de televisie in de jaren 90 met zijn vernieuwende live show op MTV – Most Wanted. Ray Cokes zal op zaterdagmiddag twee shows hosten in het Grand Theatre.

Barbershop Schorem

Op donderdag en vrijdag kunnen conferentiebezoekers geknipt en geschoren worden door de kappers van Schorem Haarsnijder & Barbier, een ouderwetse kapperszaak die gespecialiseerd is in traditionele kapsels en het scheren met behulp van een ouderwets scheermes en verhitte handoek. De Barbershop zal een plek zijn om bij te komen in een authentieke atmosfeer en met echt vakmanschap. Op zaterdagavond tijdens Noorderslag zal Schorem zijn diensten verlenen aan het festivalpubliek. Bekijk deze video om een gevoel te krijgen bij Schorem Haarsnijder & Barbier.

European Festival Awards

De finalisten bij de European Festival Awards zullen begin december aangekondigd worden. Meer dan 300 festivals uit 34 landen deden mee, en er werden vanuit de hele wereld meer dan 600.000 stemmen uitgebracht. De Festival Awards zijn het openingsevenement van Eurosonic Noorderslag. De tickets verkopen snel, en vorige jaren was het evenement uitverkocht. Kaarten zijn nog beschikbaar via: eu.festivalawards.com/tickets

Table Football Tournament

Zin in wat afleiding en actie? Doe dan mee aan de tweede editie van het Eurosonic Noorderslag Table Football Tournament. Tijdens de pauzes tussen de seminars kun je met je tafelvoetbal skills indruk maken op het publiek in de Buma Stemra Lounge. Alhoewel plezier maken het belangrijkste ingredient is van het toernooi, neemt de winnaar de felbegeerde cup mee naar huis.