Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

Februari 2014

4

februari
2014

Rush Hour en Rwina Records labelshowcase op SXSW

Het Amsterdam Dance Event (ADE), ’s werelds meest toonaangevende evenement voor elektronische muziek, is door de vooraanstaande Amerikaanse muziek- en technologiebeurs South by Southwest (SXSW) uitgenodigd om een Nederlands dance-evenement te organiseren. Op donderdag 13 maart zet het ADE, samen met de muzieklabels Rush Hour en Rwina Records, een speciale labelshowcase neer met onder andere Krampfhaft, Jameszoo, Antal en Tom Trago.

SXSW, dat door velen wordt gezien als een van de belangrijkste conferenties wereldwijd, biedt van 7 tot 16 maart in Austin (Texas) een uitgebreid muziek, film en interactief programma dat bezoekers uit de hele wereld trekt. Met de speciale showcase kunnen beide labels zich in de kijker spelen van internationale boekers, programmeurs en media.

Line-up
Het evenement vindt plaats op donderdag 13 maart in The Madison in Austin. De line-up bestaat uit een selectie van artiesten van beide labels:

Rwina Records Rush Hour
Akka Antal
Krampfhaft Hunee
Jameszoo Tom Trago

De labelshowcase wordt mede mogelijk gemaakt door Buma en het Fonds Podiumkunsten.

Het Amsterdam Dance Event vindt dit jaar plaats van 15 tot en met 19 oktober en wordt georganiseerd door Stichting Amsterdam Dance Event, een initiatief van Buma. Official Partner ADE: Samsung

Voor meer informatie: www.amsterdam-dance-event.nl