Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

December 2018

4

december
2018

Save the date and showcase your talent at inJazz: inschrijving nu geopend!

Nederlandse muzikanten en componisten opgelet: de inschrijving voor de inJazz 2019 showcases is geopend! InJazz is het grootste en jaarlijkse Nederlandse jazz netwerkevenement op 27 en 28 juni in Rotterdam, een initiatief van Buma.

Publiek en vergoeding
Nederlandse acts kunnen zich inschrijven om zo kans te maken op een optreden tijdens dit grootste en jaarlijkse Nederlandse jazz netwerkevenement, een initiatief van Buma. InJazz biedt muzikanten en componisten de kans om zich te presenteren aan een internationaal netwerk bestaande uit recordlabels, managers, boekers, journalisten en andere belangrijke spelers uit de jazzscene. Buma zorgt voor een honorarium van € 250 per artiest, met een maximum van € 1.250 per groep.

Professionele commissie én opnames
Een professionele commissie (labels, radio, programmeurs) maken een selectie Nederlandse acts uit alle aanmeldingen. Tijdens inJazz worden de optredens professioneel opgenomen (inclusief rechten). Deze ontvangen de artiesten na afloop van inJazz. Een selectie wordt uitgezonden bij nationale en internationale radiostations.

Inschrijven kan via deze link: injazz.nl/showcase

InJazz: 27 & 28 juni in Rotterdam
Talent en ambitie zo hoog als de skyscrapers van Rotterdam! Muzikanten uit binnen- en buitenland nemen je op 27 & 28 juni mee op een muzikale reis. Het festivalprogramma van inJazz is gratis toegankelijk en vindt plaats in LantarenVenster en Kantine Walhalla. Ruim veertig acts elkaar af met kleine sets: van ingetogen tot knallende performances. Dit zijn de acts die het komende seizoen de wereld gaan veroveren. En je kan ze nu al zien in Rotterdam! Op vrijdag 28 juni, voordat het festival losbarst, organiseert inJazz haar conferentieprogramma in LantarenVenster. Muzikanten, bookers, managers, programmeurs en andere Europese professionals verzamelen zich om een dag lang kennis uit te wisselen en elkaar (beter) te leren kennen. Tijdens de diverse panels, presentaties en netwerkmomenten komen ontwikkelingen binnen jazzland aan bod. Voor conferentie is een registratie vereist. inJazz vormt de officiële opening van twee weken jazz in Rotterdam: North Sea Round Town en NN North Sea Jazz Festival.

Meer informatie: www.injazz.nl.