Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

Maart 2018

1

maart
2018

Start kaartverkoop gelimiteerde oplage inJazz tickets en eerste namen conferentieprogramma

Op donderdag 1 maart start de Early Bird kaartverkoop van inJazz. Een gelimiteerde oplage van 100 stuks à € 25. Hiermee krijgen bezoekers toegang tot het conferentieprogramma op 29 juni. InJazz is het grootste internationale jazznetwerkevenement in Nederland, een initiatief van Buma Cultuur. Het evenement maakt vandaag ook de focuslanden van de conferentie bekend. Dit jaar wordt de jazzscene in Zwitserland, Oostenrijk en Italië belicht.

Gelimiteerde oplage Early Bird tickets
Voor inConference op vrijdag 29 juni is een registratie met een kleine financiële bijdrage nodig. Professionals die zich inschrijven krijgen daar veel voor terug! Naast toegang tot de conferentie in het Rotterdamse LantarenVenster, mogen zij ook gebruikmaken van de delegates database, matchmaking sessions en netwerkborrels. Zolang de voorraad strekt zijn er 100 Early Bird tickets à € 25 per stuk te koop. Kaarten aan de deur op de dag zelf kosten € 65. InFestival, het festivalprogramma in de avonduren op donderdag 28 en vrijdag 29 juni met ruim 40 internationale acts, is gratis toegankelijk.
www.injazz.nl/tickets

Conferentiefocus: Zwitserland, Oostenrijk en Italië
Tijdens inConference op vrijdag 29 juni belicht inJazz opnieuw een drietal landen. In 2018 gaat aandacht uit naar de bloeiende jazzsector in Zwitserland, Oostenrijk en Italië. Landen met ieder een compleet eigen scene, maar die zich allen even fanatiek bezighouden met jazz. In diverse panels en matchmaking sessions presenteren de professionals zichzelf aan de Nederlandse en internationale bezoekers. inJazz presenteert met veel plezier de eerste deelnemers uit deze landen: Music Austria (AU, Helge Hinteregger), Novara Jazz (IT, Enrico Bettinello), Pro Helvetia (CH, Barbara Canepa) en Casa del Jazz en JazzMi (IT, Luciano Linzi). Meer van het conferentieprogramma wordt in de komende weken bekendgemaakt op www.injazz.nl.

inJazz: het grootste Nederlandse jazznetwerkevenement
Jazz professionals verzamelen zich op 28 en 29 juni in Rotterdam voor de 12e editie van inJazz. Een prestigieus netwerkevenement voor de internationale jazzsector en een initiatief van Buma. En, de officiële aftrap van North Sea Round Town, het fringe festival van North Sea Jazz. Vrijdag overdag vindt het conferentieprogramma plaats in LantarenVenster. Een dag vol nieuwe ontmoetingen of juist het verstevigen van zakelijke relaties. Sprekers uit binnen- en buitenland delen kennis en ervaringen en bespreken actuele topics. Een programma met inspirerende panels, keynotes, presentaties, de uitreiking van de Buma Boy Edgar Prijs en diverse netwerkmomenten. In de avonduren, zowel donderdag als vrijdag, presenteren (inter)nationale artiesten zich aan de aanwezige professionals. Van aanstormend talent tot gevestigde artiesten.