Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

November 2013

1

november
2013

Stem voor je favoriete EBBA Award winnaar en win een reis naar de EBBA Awards Show

In oktober werden de 10 winnaars van de European Border Breakers Awards 2014 bekend gemaakt. Vanaf nu tot en met 20 december kan het Europese publiek stemmen voor hun favoriete EBBA Awards winnaar. De act met de meeste stemmen wint de ‘Public Choice Award’.

Door te stemmen maken muziekfans kans om een reis naar de EBBA Awards ceremonie te winnen en daar veel van de winnende acts te zien optreden. De show vindt plaats op 9 januari 2013 in Groningen. Publiek kan tot en met 21 december zijn stem uit te brengen op de website: www.ebba-awards.eu. Vorig jaar werd de ‘Public Choice Award’ gewonnen door C2C.

De winnaars van the European Border Breakers Awards 2014 zijn:

De European Border Breakers Awards worden door de Europese Commissie uitgereikt aan tien Europese artiesten die succesvol zijn in het doorbreken van grenzen met hun eerste Europese release. De tien winnaars worden geselecteerd op basis van data van Nielsen Music en stemmen van EBU radiostations en ETEP festivals.

De ceremonie, met optredens van veel van de winnende acts, wordt opgenomen en uitgezonden door omroep NTR. Daarnaast wordt de show door heel Europa verslagen en uitgezonden, waaronder door televisie- en radiostations die zijn aangesloten bij de European Broadcasting Union (EBU).

De EBBA Awards, nu in hun tiende jaar, worden gefinancierd door het EU Culture Programme en georganiseerd door Eurosonic Noorderslag, in samenwerking met de European Broadcasting Union. De EBBA Awards worden ondersteund door Buma Cultuur, SNN, Dutch Ministry of Education, Culture and Science, Province of Groningen, City of Groningen, Music Week en European Music Office.

Meer informatie: www.ebba-awards.eu