Evenementen

Amsterdam Dance Event

18-22 oktober 2023

’s Werelds grootste en belangrijkste clubfestival en conferentie voor elektronische muziek. Amsterdam Dance Event (ADE) is wereldwijd toonaangevend in alle geledingen van de dance-industrie.

Toonaangevend platform voor de internationale dance scene

Het ADE is uitgegroeid tot het toonaangevende platform voor de internationale dance scene. Het is dé plek bij uitstek om de laatste ontwikkelingen te spotten: van de allernieuwste muzikale trends en opkomende talenten tot het recentste werk van de pioniers en supersterren.

ADE Playground en ADE Conference

Naast het omvangrijke muziekprogramma (ADE Festival) biedt ADE Playground muziekliefhebbers ook overdag een uitgebreid cultureel programma waarin exposities, lezingen, winkelacties, pop-up stores en filmvertoningen op een groot aantal locaties in de stad plaatsvinden. Het zakelijke deel (ADE Conference) wordt wereldwijd gezien als het belangrijkste in zijn soort en presenteert een breed pallet aan conferenties en netwerkmomenten die ingaan op muziek en technologie, VJ’s & visuals, duurzaam ondernemen, dance & brands, hardere dance-stijlen, nieuw talent en educatie van studenten.

Stichting Amsterdam Dance Event

Het Amsterdam Dance Event wordt georganiseerd door Stichting Amsterdam Dance Event, een initiatief van Buma.


Terug naar alle evenementen

Nieuws over Amsterdam Dance Event

Bekijk alle nieuwsberichten over Amsterdam Dance Event

Laatste nieuwsberichten

muzikaal erfgoed behouden met o.a. vernon chatlein

Verslag inJazz panel: muzikaal erfgoed behouden

ESNS kondigt eerste 38 namen aan voor 2024