Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

Nieuws - Buma Cultuur

2

augustus
2017

Marco Borsato en André Hazes Jr. openen Buma NL 2017

Op 2, augustus 2017

Maandag 2 oktober komen Nederlandse artiesten, muziekprofessionals en muziekliefhebbers in het Utrechtse TivoliVredenburg weer samen voor Buma NL, hét event voor de Nederlandstalige muziek. Het conferentieprogramma wordt dit jaar geopend door Marco Borsato. In een uitgebreid vraaggesprek met André Hazes Jr. zullen alle facetten van het artiestenvak de revue passeren.
Lees meer…

25

juli
2017

Buma Music meets Tech looft 5000 euro uit aan veelbelovende start-up

Op 25, juli 2017

Belangrijke technologische ontwikkelingen als Blockchain en Artificial Inteligence worden vaak in verband gebracht met – of gezien als de redding van de muziekindustrie. Omdat buzzwoorden weinig betekenen zonder daadwerkelijke toepassingen, looft Buma Music meets Tech 5000 euro uit aan de meest veelbelovende start-up.
Lees meer…

23

juni
2017

Succesvolle 11e editie van inJazz & Martin Fondse winnaar van de Buma Boy Edgarprijs 2017

Op 23, juni 2017

De 11e editie van het grootste Nederlandse jazznetwerkevenement werd op vrijdag 23 juni door ruim 450 (inter)nationale professionals bezocht. Overdag was er een conferentieprogramma vol panels, workshops en netwerksessies in LantarenVenster. In de avonduren, op 22 en 23 juni, vond het gratis toegankelijke festivalgedeelte van inJazz plaats.
Lees meer…

13

juni
2017

Buma NL promoot álle Nederlandstalige muziek

Op 13, juni 2017

TivoliVredenburg in Utrecht wordt maandag 2 oktober de nieuwe locatie van Buma NL 2017: dé conferentie en hét festival voor de Nederlandstalige muziek. Artiesten, componisten, tekstschrijvers, muziekuitgevers, labels en muziekliefhebbers kunnen weer een dag lang netwerken en aanschuiven bij interactieve panels, discussies, masterclasses en showcases. Kaarten zijn vanaf nu te bestellen via www.buma.nl/tickets.
Lees meer…

2

juni
2017

Aankondiging volledig programma inJazz

Op 2, juni 2017

InJazz neemt over drie weken LantarenVenster en Kantine Walhalla volledig over! De officiële start van twee weken jazz in Rotterdam, gevolgd door North Sea Round Town en North Sea Jazz. Met trots presenteert de organisatie vandaag het volledige programma op www.injazz.nl. Op vrijdag 23 juni vindt de conferentie voor muziekprofessionals plaats en in de avonduren op zowel donderdag 22 als vrijdag 23 juni een gratis toegankelijk festival met muziek van ruim 30 (inter)nationale acts.
Lees meer…