Nieuws

BMIM x ADE 2023: deze sprekers wil je horen

Buma Music in Motion is het platform in de creatieve industrie waar muziek en media samenkomen. In oktober brengen zij deze twee werelden weer samen in samenwerking met Amsterdam Dance Event (ADE). Met een ticket voor de conferentie op woensdag 18 oktober heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan het Matchmakingprogramma. Daarnaast is de dag gevuld met panels en workshops en sluit je de dag af met gelijkgestemden tijdens een netwerkborrel.

Programma BMIM x ADE 2023

Om 10 uur ’s ochtends start de dag. Een aantal lucky womxn mogen op uitnodiging de dag aftrappen tijdens het Womxn in Media Music breakfast. Zij ontmoeten hun collega’s, horen wat er speelt in de branche en kunnen ervaringen uitdelen met gelijkgestemden. Binnenkort heb je de kans om je op te geven voor de Matchmaking One on One sessies, waar je de top uit de industrie spreekt.

Keynote sprekers

De rest van de dag is gevuld met sprekers die je wilt horen! Deze keynote sprekers met 10 jaar ervaring en een hitserie op hun naam delen hun werkwijzen rondom compositie en het creëren van unieke soundscapes.

kensuko ushio

kensuke ushio

Met trots kondigde Buma Music in Motion een heel bijzondere keynote spreker aan: de baanbrekende Japanse componist kensuke ushio. Hij deelt alles over zijn carrière als componist voor internationaal populaire anime, waaronder Chainsaw ManA Silent Voice en Devilman Crybaby, naast zijn solowerk als elektronische muziekproducent.

Cristobal Tapia de Veer

Cristobal Tapia de Veer

Dé componist voor The White Lotus, de serie waarin we vreemde mensen bekijken als een groep chimpansees. Cristobal Tapia de Veer legt tijdens zijn keynote uit waarom hij welke geluiden heeft gebruikt in de soundtrack, die de sfeer van de serie zo goed heeft weten te vangen.

The place to be

Met sprekers, matchmakingsessies en een netwerkborrel, zorgt de hernieuwde samenwerking met ADE ervoor dat woensdag 18 oktober Amsterdam de plek is om de laatste ontwikkelingen te spotten in in de muziekscene. Van muzikale trends en opkomend talent tot het nieuwste werk van pioniers en supersterren. Het vindt allemaal plaats in Amsterdam op woensdag 18 oktober. Zorg dat je erbij bent en haal je tickets op Buma Music in Motion.


Terug naar alle nieuwsberichten

Recent nieuws

Italie focusland ESNS 2025

Dolce Vita in Groningen tijdens ESNS 2025

Willem Wilminkprijs 2024

Inschrijving Willem Wilminkprijs 2024 geopend