Nieuws

ESNS en See Tickets slaan handen ineen

ESNS (Eurosonic Noorderslag) en See Tickets zijn een langlopende samenwerking aangegaan. De komende vier jaar verzorgt See Tickets de ticketing voor zowel het festival als de conferentie van ESNS. De brand partnership start al komende editie, die plaatsvindt van 19 – 22 januari 2022.

ESNS biedt een breed aanbod aan producten zoals festival- en conferentie tickets, hotels, cashless en merchandise. Waarbij voorheen nog per onderdeel los moest worden afgerekend, kan de consument binnen de nieuwe customer journey alle gewenste producten selecteren en afronden in één transactie. Naast ticketing, zal ESNS ook een van de eerste partners zijn die gebruik zal maken van See Tickets’ nieuwe CRM-tool Identity. Hierdoor wordt het straks mogelijk om een veel persoonlijker aanbod te kunnen bieden aan de vele bezoekers die toeleven naar het belangrijkste showcasefestival van Europa.

Dago Houben, Algemeen directeur ESNS:
“ESNS is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de customer journey naar een hoger niveau te tillen. Juist in deze tijd staat een slimme interpretatie van data en persoonlijke communicatie met onze bezoekers centraal. We kijken er naar uit om samen met See Tickets een partnership van formaat op te bouwen.”

Marijke van den Bosch, Managing Director See Tickets Benelux:
“We zijn enorm blij om deze partnership met ESNS aan te gaan. De combinatie van de geweldige historie en autoriteit die ESNS meebrengt en onze slimme en schaalbare e-commerce oplossing, belooft veel goeds voor de toekomst. Naast onze ervaring in de dance industrie past deze samenwerking goed bij de ambities die we hebben in de wereld van live muziek. We kijken ernaar uit om iedereen in januari 2022 te verwelkomen in het mooie Groningen.”

See Tickets
See Tickets is inmiddels meer dan dertig jaar een begrip binnen de (inter-)nationale live entertainment industrie en vrijetijdssector. Met kantoren in 16 steden waaronder Amsterdam, Antwerpen, Berlijn, Groningen, Lissabon, Londen, Los Angeles, Madrid, Marseille, Nashville, Nottingham, Parijs en Zürich voorzien zij ruim 10.000 klanten in meer dan 33 landen van een ticketing oplossing. In de Benelux heeft See Tickets samenwerkingen met onder andere Amsterdam Dance Event, Paradiso, Awakenings, Tomorrowland en het nieuw te openen museum Our House.

ESNS
ESNS is met ruim 350 acts, 40.000 bezoekers en 4.200 deelnemende professionals het toonaangevende in¬ternationale platform voor de Europese muzieksector. ESNS heeft als missie meer aandacht te genereren voor Europese popmuziek en Europese artiesten een effectieve springplank te bieden naar internationaal succes. De belangrijkste activiteiten zijn de confer-entie, de festivals Eurosonic en Noorderslag en de twee Europese projecten: de Music Moves Europe Talent Awards en het European Talent Exchange Pro¬gramme (ETEP).

ESNS 22 vindt plaats van 19 tot en met 22 januari 2022 in Groningen. Kijk voor tickets en meer informatie: www.esns.nl.


Terug naar alle nieuwsberichten

Recent nieuws

Italie focusland ESNS 2025

Dolce Vita in Groningen tijdens ESNS 2025

Willem Wilminkprijs 2024

Inschrijving Willem Wilminkprijs 2024 geopend