Nieuws

Lions Sync Mission 2022 recap

Na twee jaar afwezigheid keerde Buma Music in Motion (BMIM) terug naar het strand van Cannes voor de Lions Sync Mission 2022 op Cannes Lions, ’s werelds belangrijkste netwerkevent in de creatieve industrie. In drie pop-up studio’s in de oude haven van Cannes gingen negen componisten aan de slag aan drie internationale opdrachten.

Het faciliteren, mobiliseren en professionaliseren van de creatieve en muziekindustrie is de kern van BMIM. Hoe kan dat beter dan door gelijkgestemden tegenover elkaar te zetten tijdens een matchmaking én door negen componisten aan de slag te laten gaan met nieuwe internationale briefs om hun (manier van) werk in real life te laten zien aan (potentiële) klanten? Bekijk hier de recap van de Lions Sync Missie 2022.

Tijdens de matchmaking hadden we 47 bezoekers uit de reclamebranche te gast, die we hebben gematcht met de Nederlandse muziekbureaus, uitgevers en componisten.

Componisten die zich bij ons hebben aangesloten op deze missie:
Adura Sulaiman
Blanks
Catalina Schweighauser
Josha Daniel
Katie Kittermaster
Luna Morgenstern
Mathias Janmaat
Thijs van der Klugt
Yoshi Breen
Meer over de deelnemende componisten hier.

De Lions Sync Mission wordt mogelijk gemaakt door Dutch Music Export en de Embassy of Dutch Creativity en gesponsord door Gibson, KRK, Joystick Audio en Epiphone.

Video door: Tom Hendriks / Subdistrict


Terug naar alle nieuwsberichten

Recent nieuws

Buma Music in Media Awards 2024 header

Dit zijn de winnaars van Music in Media Awards 2024

Herman van Veen Buma Kindermuziekprijs 2024

Herman van Veen wint Buma Kindermuziekprijs 2024