New Music Conference 2023 header 2024
Evenementen

New Music Conference

14 november 2024

November Music dat jaarlijks plaatsvindt in ‘s-Hertogenbosch, is baanbrekend in haar programmering en ondersteuning van nieuw compositietalent. Daarom steunt Buma, de auteursrechtenorganisatie voor muziekauteurs in Nederland, het festival al geruime tijd. Vanaf editie 2019 presenteren November Music en Buma samen New Music Conference, een conferentiedag tijdens het 10-daagse festival.

November Music

Sinds de oprichting in 1993 heeft November Music bewezen een waardevol evenement te zijn voor muziekprofessionals die over de hele wereld werken in verschillende genres en disciplines. Het festival laat de laatste muzikale ontwikkelingen zien waarbij makers en componisten putten uit hedendaags gecomponeerde muziek, jazz, nieuwe wereldmuziek, muziektheater, visuele muziek, elektronica & soundscapes en geluidsinstallaties.

Deel kennis en ervaring

Als je professioneel bezig bent met muziek en je thuis voelt bij het programma van November Music, kun je je kennis en ervaring delen tijdens New Music Conference. Het is de ideale setting om je internationale professionele netwerk op te bouwen – online, in de officiële, zorgvuldig begeleide matchmaking-sessies of gewoon in het restaurant, de bars en gangen van de Verkadefabriek.


Terug naar alle evenementen

Nieuws over New Music Conference

Bekijk alle nieuwsberichten over New Music Conference

Laatste nieuwsberichten

Muzikantendag 2024 programma header

Muzikantendag 2024: eerste deel programma bekend

ESNS25 inschrijving geopend

Geopend: inschrijving voor Europese artiesten ESNS25