Nieuws

8 nieuwe namen bevestigd voor Noorderslag

ESNS (Eurosonic Noorderslag) kondigt nog eens 8 nieuwe acts aan voor Noorderslag 2023, het festival dat ieder jaar de meest veelbelovende Nederlandse artiesten presenteert. De 8 Nederlandse acts die zijn toegevoegd aan de line-up van Noorderslag en in januari in Groningen te zien zijn, zijn: Bente, Brunzyn, FIEP, Joost, Roufaida, S10, Siggy & D1ns en Solomon.

De volledige line-up van Noorderslag is hier te vinden. De komende weken worden er meer acts aan de line-up toegevoegd.

Tickets voor het festival zijn hier te verkrijgen.

Koop hier een conferentie registratie.

ESNS23 playlist

Om alvast kennis te maken met de artiesten die in Groningen ontdekt kunnen worden, is er een playlist gemaakt met alle bevestigde artiesten voor ESNS23 tot nu toe. Beluister de playlist hier.

Over ESNS

ESNS is van essentieel belang gebleken om nieuwe Europese acts door te laten breken in live muziekscenes in heel Europa en daarbuiten. Het showcasefestival, dat in 1986 van start ging, heeft een indrukwekkende staat van dienst in het kickstarten van de internationale carrières van artiesten als Altin Gün, Arlo Parks, Alyona Alyona, Celeste, Daði Freyr, Dua Lipa, Fontaines D.C., Friedberg, Go_A, K.ZIA, girl in red, Hinds, Meduza, Meskerem Mees, MYD, Priya Ragu, Pip Blom, Pongo, Sigrid en Wet Leg.

Over ESNS

Elk jaar in januari stelt ESNS 350 opkomende Europese artiesten voor aan meer dan 40.000 muziekliefhebbers en meer dan 4.000 professionals uit de muziekindustrie, waaronder 400 internationale festivals. Overdag biedt de conferentie plaats aan meer dan 150 paneldiscussies, interviews, keynotes en veel meer over dringende onderwerpen en de noodzaak van sociale verandering in de muziekindustrie. ’s Avonds treden van woensdag tot en met vrijdag op 40 verschillende locaties in hartje Groningen Europese acts op. En op zaterdag staan opkomende Nederlandse artiesten centraal tijdens Noorderslag in De Oosterpoort.


Terug naar alle nieuwsberichten

Recent nieuws

Italie focusland ESNS 2025

Dolce Vita in Groningen tijdens ESNS 2025

Willem Wilminkprijs 2024

Inschrijving Willem Wilminkprijs 2024 geopend