Nieuws

BMIM houdt grootste mediamuziek conferentie tijdens ADE

Buma Music in Motion houdt samen met Amsterdam Dance Event op woensdag 18 oktober de grootste conferentie van Nederland op het gebied van muziek in film, games, reclame, televisie en andere media. Net als vorig jaar worden in panels uiteenlopende onderwerpen besproken en kan je genieten van een exclusief optreden van componist kensuke ushio en WADA Devicegirls.

Het BMIM x ADE 2023 programma

Het is een conferentie waar je ‘u’ tegen zegt. Het programma bestaat onder andere uit:

Dit is nog maar een kleine greep uit het programma. Het programma bestaat ook uit een ontbijt op uitnodiging, verschillende talks van inspirerende gasten uit de scene, en uiteraard de bekende Matchmakingsessies van Buma Music in Motion waarin de organisatie aspirerende componisten koppelt aan experts uit het vakgebied. Deze professionals zijn werkzaam bij onder andere 180 Amsterdam, Natwerk, DEPT, HALAL, Mr. Frank, Roorda, Fitzroy, The Gardeners, Wolfstreet maar ook film professionals zoals regisseur Bobby Boermans en Millstreet Films.

Cristobal Tapia de Veer

Deze gastspreker verdient een aparte benoeming. Want niemand minder dan Cristobal Tapia de Veer is keynote speaker tijdens BMIM x ADE 2023. Hij is bekend van onder andere zijn soundtrack voor The White Lotus, de hitserie op HBO. Tijdens zijn keynote neemt hij ons mee in het creëren van deze sountrack dankzij zijn database vol oerwoudgeluiden.

Bekijk het volledige programma op Buma Music in Motion.

Netwerkkans

Naast het verdiepen en verbreden van je kennis over mediamuziek, is BMIM x ADE 2023 ook de kans om je netwerk uit te breiden. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel. Ontmoet een potentiële klant of brainstorm met mede-creatievelingen.

“Dit initiatief is toch altijd een ontmoetingsplek voor iedereen in de Nederlandse en internationale mediamuziek.”

Maartje Glas, general manager Buma Music in Motion

Exclusief DJ optreden

18:30 uur is het tijd om je te verwonderen over de donkere en betoverende wereld van Devilman Crybaby. kensuke ushio neemt je mee op muziekale reis tijdens zijn eerste Europe optreden. Het wordt een innovatieve samensmelting van muziek en beeldend kunstenaarschap, wat hij samen doet met WADA Devicegirls.

Praktische informatie BMIM x ADE 2023


Terug naar alle nieuwsberichten

Recent nieuws

Annie M.G. Schmidtprijs geschaald - uitreiking toegankelijk

Uitreiking Annie M.G. Schmidtprijs in 2024 toegankelijk

Les Arcs filmfestival BMIM

Les Arcs Film Festival zet spotlight op Nederlandse mediamuziek