Nieuws

ESNS kondigt nieuwe namen Noorderslag aan

ESNS (Eurosonic Noorderslag) voegt 17 acts toe aan de line-up van Noorderslag. Noorderslag vindt traditioneel plaats op de zaterdag van ESNS en toont een staalkaart van de Nederlandse muziek, met de nadruk op opkomend talent.

De 17 Nederlandse acts die zijn toegevoegd aan de line-up zijn:
4B2M, Baby’s Berserk, Beachdog, Bente, Bnnyhunna, Cero Ismael, Cho, Cor, Elephant, Ferdous, Jael, Karsu, Nelcon, S10, Sera, Shishani & Miss Catharsis en Tramhaus.

Voor een volledig overzicht van alle aangekondigde acts, ga naar esns.nl/line-up.

ESNS vindt van 19 – 22 januari 2022 volledig online plaats. Het online showcase festival van ESNS 2022 is gratis toegankelijk en wordt georganiseerd in samenwerking met NPO 3FM en VPRO 3voor12 voor online en de NTR op TV.

Registraties voor de online conferentie zijn beschikbaar via esns.nl/tickets voor €99,-.

Over ESNS
ESNS is een non-profit showcase-festival voor uitsluitend Europese artiesten, met een internationale muziekconferentie, opgericht met als missie het stimuleren en bevorderen van de verbinding en circulatie van Europese muziek. Daarnaast vindt een internationale muziekconferentie plaats, met panels, keynotes, interviews en bijeenkomsten over de nieuwste ontwikkelingen in de Europese en internationale muziek, media, productie en interactieve industrie. Tijdens de twee showcasefestivals (Eurosonic en Noorderslag) krijgt muziektalent de kans om zich te presenteren aan een internationaal publiek van muziekliefhebbers en professionals. Op de donderdag wordt de muziekprijs voor opkomende Europese artiesten uitgereikt met de Music Moves Europe Awards. Noorderslag is de graadmeter voor Nederlandse muziek en vindt plaats op zaterdagavond, met de uitreiking van de Popprijs, Pop Media Prijs en de IJzeren Podiumdieren.


Terug naar alle nieuwsberichten

Recent nieuws

Oeuvre Prijs Tonny Eyk

Oeuvre Award Music in Media voor Tonny Eyk

Muzikantendag 2024 header

Laat je ontdekken tijdens Muzikantendag 2024