Nieuws

Inzending Buma Awards Music in Media Categorieën gestart en Buma Music in Motion kondigt nieuwe data aan

Catacombe, Koning Toto, UEFA Europe League, Appelsientje…een greep uit de winnende titels van vorig jaar. Speciaal voor muziek in films, games, reclames, trailers, documentaires, podcasts en televisieseries, worden er ook dit jaar weer Buma Awards Music in Media Categories georganiseerd en vanaf vandaag zijn de inzendingen geopend. Adverteerders, bureaus, componisten, producenten, regisseurs en muzikanten kunnen werk inzenden om mee te dingen naar een Award in één van de negen categorieën hieronder. De Buma Awards Music in Media Categories is onderdeel van de jaarlijkse Buma Music in Motion conferentie. Dit event in Amsterdam richt zich op het gebruik van muziek in media met als voorgaande sprekers onder meer de muziekteams achter Breaking Bad, Black Mirror, Peaky Blinders en Downton Abbey. Buma Music in Motion kondigt vandaag de nieuwe data aan met de Awards op 19 mei in The Loft en de conferentie op 20 mei 2020 in de Tolhuistuin in Amsterdam. Sprekers worden binnenkort aangekondigd.

Nederlandse componisten en muzikanten die in opdracht componeren en aan de voorwaarden voldoen worden vanaf nu uitgenodigd hun beste werken uit 2019 in te zenden via de onderstaande links om kans te maken op een Buma Award. De inzendingen dienen 10 februari 2020 binnen te zijn.

De categorieën zijn:

  1. Buma Award Beste Podcast, Radio- en Televisievormgeving
  2. Buma Award Beste Originele Compositie in Documentaire, Korte Film, Telefilm en Animatie
  3. Buma Award Beste Sync (in Televisie, Film, Online)
  4. Buma Award Beste Originele Compositie in Televisieseries
  5. Buma Award Beste Originele Compositie in Trailers
  6. Buma Award Beste Originele Compositie in Reclame (ism Adformatie)
  7. Buma Award Beste Sync in Reclame (ism Adformatie)
  8. Buma Award Beste Originele Compositie in Film
  9. BMIM New Talent Award

Over Buma Music in Motion
Buma Music in Motion organiseert dit jaar haar tiende editie. Naast dit eigen evenement is Buma Music in Motion onder de noemer BMIM Connects ook aanwezig op partnerfestivals Musexpo, Cannes Lions, IFFR en het Nederlands Film Festival. Met BMIM Connects onderstreept Buma Music in Motion haar rol als netwerkmiddelpunt op het gebied van muziekgebruik in media.

Tickets voor de conferentie en awardshow zijn vanaf februari te koop via de BMIM website. Meer informatie is te vinden op www.buma-music-in-motion.nl.
Buma Music in Motion is een initiatief van Buma.


Terug naar alle nieuwsberichten

Recent nieuws

inJazz festival en conferentie programma 2024

Gratis jazzfestival inJazz van 26 t/m 28 juni in Amsterdam en Rotterdam

Ambassadeur van Muziekdocent van het Jaar-verkiezing: zanger Claude