Muzikantendag 2024 header
Nieuws

Laat je ontdekken tijdens Muzikantendag 2024

Ben jij een ambitieuze muzikant? En ben je op zoek naar jouw doorbraak, kennis en andere professionals uit de muziekindustrie? Blok dan zaterdag 1 juni 2024 in jouw agenda, want dan staat de Muzikantendag 2024 op de planning! Een dag om samen te komen met andere muziekfanaten op de plek waar het allemaal begon, Melkweg Amsterdam.

Volgende stap in jouw carrière

Van een dag met de naam Muzikantendag, mag je als muzikant veel verwachten. De organisatie heeft dan ook veel in petto. Denk aan panels, flitscolleges en clinics. Toonaangevende organisaties verzamelen zich ook in Amsterdam op deze dag. Oftewel, alles wat jouw hartje maar kan begeren om de volgende stap in jouw muziekcarrière te zetten. Ontdek alles over het professionele leven van een muzikant met onder andere:

  • Dagopening met interessante keynote
  • Flitscollege over diversiteit en inclusie
  • Flitscollege ‘de weg naar Noorderslag’
  • Flitscollege ‘TikTok voorbij’

Het volledige programma wordt binnenkort bekendgemaakt.

Demospreekuren

Naast dat Nederlandse opkomende artiesten in hun kennisbehoefte worden gefaciliteerd door de Muzikantendag, zijn er ook ruim 1000 luisterbeurten. Bereid je voor en laat je ontdekken! Onder andere boekers, journalisten, radiomakers en managers van Mojo, V2, Sony Music Publishing, Friendly Fire, Warner Chapell Music, NPO 3FM, Spotify en Popronde zitten klaar om jou van waardevolle feedback voorzien.

Must visit voor iedere muzikant

De editie van vorig jaar was uitverkocht. Zorg dus niet alleen dat je jouw pitch klaar hebt, maar ook je toegang. Leden van Buma/Stemra kunnen (na registratie bij Buma/Stemra) gratis naar de Muzikantendag. Check ook eventuele gastenlijstacties via provinciale popkoepels bij jou in de buurt. Of ga direct over op actie en koop je ticket.

Over Muzikantendag

De Muzikantendag wordt gepresenteerd door BumaStemra en georganiseerd door Buma Cultuur en GRAP, in samenwerking met POPnl, Sena, MusicMaker, Interface, De Bassist, Gitarist, Slagwerkkrant, Popronde en de Melkweg.


Terug naar alle nieuwsberichten

Recent nieuws

Muzikantendag 2024 programma header

Muzikantendag 2024: eerste deel programma bekend

ESNS25 inschrijving geopend

Geopend: inschrijving voor Europese artiesten ESNS25