Nieuws

Start verkoop Early Bird conference tickets + aankondiging eerste twee conferentie programmaonderdelen

Op 25 en 26 juni transformeert inJazz, een initiatief van Buma, Rotterdam in de jazzhoofdstad van Europa! De verkoop van de Early Bird conference tickets voor het grootste Nederlandse jazz showcase-, conferentie- en netwerkevenement is gestart. Ook maakt inJazz de eerste twee programmaonderdelen van de conferentie bekend én nodigt ze professionals uit Spanje en Portugal uit om het evenement gratis bij te wonen. inJazz vormt de officiële opening van twee weken jazz in Rotterdam, gevolgd door North Sea Round Town en het NN North Sea Jazz Festival.

Early Bird conference tickets
In de maand maart is een gelimiteerde oplage Early Bird tickets voor de conferentie beschikbaar. Voor slechts €35 krijgen delegates toegang tot de conferentie, de inJazz delegates database (door het hele jaar heen), de matchmaking sessions en de netwerksessies. Studenten betalen €15. En er is zoveel te doen tijdens de conferentie op vrijdag 26 juni! Vooraanstaande Europese professionals uit de jazzscene geven advies en tips en gaan in discussie over recente ontwikkelingen. Het bijwonen van en deelnemen aan de panels, matchmaking sessions en presentaties zorgen gegarandeerd voor een carrièreboost.
Early Bird conference tickets: injazz.nl/tickets

Aankondiging eerste twee conferentie programmaonderdelen
Terug op veler verzoek: ‘Music Rights on Tour’. Tijdens de inJazz conferentie in 2019 gaven drie heel bekende organisaties inzicht in een populair onderwerp: geld. De Nederlandse saxofonist Benjamin Herman kreeg live on stage een administratieve ‘health check’. Dit resulteerde in een eyeopener voor zowel de saxofonist zelf als voor het publiek. Er valt namelijk meer geld aan te vragen bij Buma/Stemra, Sena en NORMA dan de meeste mensen weten. inJazz heeft deze organisaties opnieuw gevraagd om met een bekende speler uit de Nederlandse jazzscene het podium te betreden op 26 juni.
Voor ‘Sketches of Spain: meet the festivals’ heeft inJazz een groep Spaanse jazz professionals uitgenodigd om een update te geven over de tradities van de landen en de structuren en uitdagingen in de jazzscene. De talk wordt gemodereerd door Hans Mantel, een bassist en conservatoriumdocent die zelf lang gewoond en gespeeld heeft in Spanje. Vertegenwoordigers van de Madrid community en uit Catalonië, Andalusië, Galicia en andere regio’s stellen zich ook tijdens de matchmaking sessions beschikbaar.
Meer informatie: injazz.nl/conference

Welkom, Iberiërs!
inJazz nodigt professionals werkzaam in de jazz en/of wereldmuziek in Spanje en Portugal uit om het evenement op 25 en 26 juni gratis te bezoeken. De conferentie in 2020 focust zich op jazz en daaraan gerelateerd talent van het Iberisch schiereiland met professionals en diverse panels die inzicht geven in de scene in hun landen en regio’s. Het inJazz festivalprogramma bestaat onder andere uit zorgvuldig geselecteerde acts uit Spanje en Portugal onder de noemer Europe inJazz. Twee dagen en avonden lang is inJazz een bron van inspiratie met volop mogelijkheden tot netwerken. Geïnteresseerde professionals kunnen zich aanmelden door hun contactgegevens te sturen naar info@injazz.nl.


Terug naar alle nieuwsberichten

Recent nieuws

Muzikantendag 2023 programma

Muzikantendag 2023: programma bijna compleet!

Winnaars Buma Awards 2023

Winnaars Buma Awards 2023 bekend