Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

Events

Muzikantendag Muzikantendag Muzikantendag Muzikantendag

07
mei
2022

Op 9, juni 2012

Muzikantendag

De Muzikantendag is dé plek waar je als muzikant meer te weten kunt komen over de artistieke als de zakelijke aspecten van het muzikantschap. Met masterclasses en workshops van vooraanstaande artiesten en experts uit de muziekindustrie geeft de Muzikantendag je extra bagage mee in de ontwikkeling van je muzikale ambities. Er zijn ontzettend veel kopstukken uit de muziekindustrie aanwezig. En dus heb je voldoende gelegenheid om te netwerken, je vragen te stellen en je demo te pluggen.

Kom naar de Muzikantendag!
Alles begint uiteraard met een goed liedje, maar met goede muziek maken alleen bouw je nog geen succesvolle carrière op. Als muzikant moet je je ook ontwikkelen als ondernemer. Maar waar begin je? Er zijn veel regels, contracten, mogelijkheden en valkuilen. Vraag het onze experts.

Laat je ontdekken!
Wil je het in de muziek maken dan is je gezicht laten zien en je muziek laten horen aan de juiste mensen uit de industrie is de volgende belangrijke stap. Dus kom naar de Muzikantendag!

De Muzikantendag wordt gepresenteerd door Buma. De dag wordt georganiseerd door Buma Cultuur en GRAP in samenwerking met POPnl, Sena, de Grote Prijs van Nederland, Musicmaker, Interface, De Bassist, Gitarist, Slagwerkkrant en de Melkweg. Meer info: www.muzikantendag.nl.