Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar boven

Events

Muzikantendag Muzikantendag Muzikantendag Muzikantendag

20
mei
2017

Op 9, juni 2012

Muzikantendag

De Muzikantendag is dé ontmoetingsplek voor ambitieuze muzikanten en de muziekindustrie. Muzikanten kunnen direct hun demo pitchen bij professionals uit de muziekindustrie, in de hoop ontdekt te worden en door te breken. Tijdens het Demospreekuur krijgen ze feedback op hun opnamen van vertegenwoordigers van o.a. platenmaatschappijen, boekingskantoren, media en publishers.

Tijdens de verschillende panels en workshops kunnen muzikanten meer te weten komen over zowel de artistieke als de zakelijke aspecten van het muzikantschap. Met masterclasses, clinics en workshops van vooraanstaande artiesten en experts uit de muziekindustrie geeft de Muzikantendag bezoekers extra bagage mee in de ontwikkeling van hun muzikale ambities. Op het zakelijke vlak zijn er panels over geld verdienen met je auteursrecht, airplay krijgen op de radio, hoe je optredens scoort en de mogelijkheden voor jouw muziek in het buitenland.

Wil je met de juiste mensen benaderen voor een platencontract, airplay of meer optredens?
Wil je weten hoe de beste producers van Nederland te werk gaan?
Wil je weten hoe Nederlandse topcomponisten hun nummers schrijven?
Of worstel je met vragen over contractzaken, muziekrechten of je afrekening?

Kom dan naar de Muzikantendag!

De Muzikantendag wordt gepresenteerd door Buma. De dag wordt georganiseerd door Buma Cultuur en GRAP in samenwerking met POPnl, Musicmaker, Interface, De Bassist, De Gitarist, Slagwerkkrant, de Melkweg en Sugarfactory. Meer info: www.muzikantendag.nl